Fang Yong について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Tian Wen について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Pei Fei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Li Peng について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Shao XiaoLong について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Fan Yan について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Food Chemistry について
液液抽出 について
残留農薬 について
酸化防止剤 について
スクリーニング について
同時定量 について
固相抽出 について
フェノール類 について
カルバミド酸エステル について
フェノールエーテル について
窒素複素環化合物 について
無機酸エステル について
チオール について
芳香族塩素化合物 について
芳香族臭素化合物 について
脂肪族カルボン酸 について
カルボン酸エステル について
ジカルボン酸 について
脂肪族化合物 について
芳香族ニトロ化合物 について
第三アミン について
エノール について
脂肪族アルコール について
脂肪族塩素化合物 について
酸化防止剤 について
農薬 について
Plackett-Burman実験 について
中央複合設計 について
分散固相抽出 について
食品の分析 について
野菜とその加工品 について
フェニトロチオン について
残留農薬 について
同時定量 について
分散固相抽出 について
液 について
混合油 について
酸化防止剤 について