Mi Ruifang について
College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering & Technology Research Centre for Fruits & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture について
Liu Junmei について
College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering & Technology Research Centre for Fruits & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture について
Hu Xiaosong について
College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering & Technology Research Centre for Fruits & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture について
Wu Jihong について
College of Food Science & Nutritional Engineering, China Agricultural University, National Engineering & Technology Research Centre for Fruits & Vegetable Processing, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Processing, Ministry of Agriculture について
Nongye Gongcheng Xuebao について
殺菌薬 について
GC-MS分析 について
カロチノイド について
乾物量 について
高圧殺菌 について
芳香成分 について
殺菌 について
シェルフライフ について
テルペノイド について
固相抽出 について
品質 について
揮発分 について
比較分析 について
sterilization について
storage について
flavors について
prepared carrot slices について
high hydrostatic pressure sterilization について
pressure-assisted thermal sterilization について
pasteurization について
食品の分析 について
野菜とその加工品 について
有機化合物の各種分析 について
果実とその加工品 について
カロチノイド について
フレーバー成分 について
殺菌 について