Monk Jennifer M. について
Guelph Research and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, ON, Canada, N1G 5C9 について
Monk Jennifer M. について
Department of Human Health and Nutritional Sciences, University of Guelph, Guelph, ON, Canada, N1G 2W1 について
Lepp Dion について
Guelph Research and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, ON, Canada, N1G 5C9 について
Wu Wenqing について
Guelph Research and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, ON, Canada, N1G 5C9 について
Pauls K. Peter について
Department of Plant Agriculture, University of Guelph, Guelph, ON, Canada, N1G 2W1 について
Robinson Lindsay E. について
Department of Human Health and Nutritional Sciences, University of Guelph, Guelph, ON, Canada, N1G 2W1 について
Power Krista A. について
Guelph Research and Development Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, Guelph, ON, Canada, N1G 5C9 について
Power Krista A. について
Department of Human Health and Nutritional Sciences, University of Guelph, Guelph, ON, Canada, N1G 2W1 について
Journal of Nutritional Biochemistry について
ムチン について
結腸 について
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