Xue Siwen について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Wang Huhu について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Yang Huijuan について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Yu Xiaobo について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Bai Yun について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Tendu Alexander Atuya について
College of Life Sciences, Nanjing Agricultural University, Nanjing, 210095, PR China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Ma Hanjun について
School of Food Science, Henan Institute of Science and Technology, Xinxiang, 453003, PR China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Animal Products Processing, Ministry of Agriculture, Key Lab of Meat Processing and Quality Control, Ministry of Education, Synergistic Innovation Center for Food Safety and Nutrition, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat ... について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
定量的分析 について
多汁性 について
ゲル について
バッター について
ソーセージ について
主成分分析 について
高圧操業 について
空隙率 について
緩和時間 について
微細構造 について
前処理 について
水素結合 について
相互作用 について
調理損失 について
調理 について
高圧処理 について
多汁性 について
水特性 について
フラクタル次元 について
空隙性 について
化学的相互作用 について
滅菌法 について
食品製造・加工・保蔵法一般 について
肉製品 について
兎肉 について
ソーセージ について
水分特性 について
多汁性 について
高圧処理 について
微細構造 について
化学的相互作用 について
役割 について