Li Yingchang について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhu Xuewen について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Bai Yang について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Xin Weiping について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Yang Yu について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhang Xiao について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology,Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Shipin Gongye Keji について
高温 について
酵素 について
ラジカル について
ラジカル反応 について
ブルーベリー について
多価フェノール について
ESR【磁気共鳴】 について
反応系 について
脂肪族アルデヒド について
加熱時間 について
blueberry leaf polyphenols について
squid supernatant について
formaldehyde について
(CH_3)_3N について
細胞生理一般 について
循環系の基礎医学 について
婦人科・産科の基礎医学 について
ホルムアルデヒド について
イカ について
上清 について
ホルムアルデヒド について
フリーラジカル について
ブルーベリー について
研究 について