Zhang Weiwei について
Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes, Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology について
Ren Xiane について
Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes, Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology について
Yang Feng について
Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes, Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology について
Huang Yongchun について
Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes, Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology について
Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes, Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources, College of Biological and Chemical Engineering, Guangxi University of Science and Technology について
Shipin Kexue について
反応速度 について
渦電流 について
酸素 について
キャビテーション について
酸素発生 について
キトサン について
官能基 について
高濃度 について
固有粘度 について
質量濃度 について
初期濃度 について
oxygen について
swirling cavitation について
degradation について
chitosan について
多糖類 について
高分子溶液の物理的性質 について
澱粉以外の多糖類 について
高分子の分解,劣化 について
糖質・糖鎖一般 について
酸素 について
渦 について
キトサン について