Xiong Yuhao について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Su Linjing について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
He Xingcun について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Duan Zhenhua について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Zhang Zhi について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Chen Zhenlin について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Xie Wei について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Zhu Dongjian について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Luo Yanghe について
Guangxi University and College Key Laboratory of Quality and Safety of Food Farming Product, College of Food and Bioengineering, Hezhou University, Hezhou 542899, PR China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
基質 について
比色分析 について
無色 について
共有結合 について
回収率 について
ペルオキシダーゼ について
変色 について
酵素 について
高感度 について
触媒活性 について
触媒 について
食品試料 について
銅イオン について
共有結合トリアジン骨格 について
ペルオキシダーゼ模倣体 について
銅イオン について
比色検出 について
分析試薬 について
共有結合 について
トリア について
ジン について
骨格 について
酵素 について
模倣 について
活性 について
調節 について
銅イオン について
比色定量 について