Zhang Hailong について
Key Laboratory of Hunan Province for Study and Utilization of Ethnic Medicinal Plant Resources,College of Biological and Food Engineering,Huaihua University について
Ye Xiaofang について
Key Laboratory of Hunan Province for Study and Utilization of Ethnic Medicinal Plant Resources,College of Biological and Food Engineering,Huaihua University について
Wu Qingxiao について
Key Laboratory of Hunan Province for Study and Utilization of Ethnic Medicinal Plant Resources,College of Biological and Food Engineering,Huaihua University について
Yang Liping について
Key Laboratory of Hunan Province for Study and Utilization of Ethnic Medicinal Plant Resources,College of Biological and Food Engineering,Huaihua University について
Du Jing について
Key Laboratory of Hunan Province for Study and Utilization of Ethnic Medicinal Plant Resources,College of Biological and Food Engineering,Huaihua University について
Yu Huafeng について
Wuhan Science Research & Design Institute,State Administration of Grain について
Zhongguo Youzhi について
等電点 について
タンパク質 について
起泡性 について
可溶性 について
保水性 について
カボチャ について
起泡 について
沈殿 について
タンパク質分離物 について
溶解性 について
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乳化安定性 について
乳化性 について
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種子油 について
pumpkin seed について
protein isolate について
alkali solution and acid precipitation について
functional property について
食品蛋白質 について
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カボチャ について
種子 について
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