Javedan Gholamali について
Minimally Invasive Surgery Research Center, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Shidfar Farzad について
Department of Nutrition, School of Health, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Davoodi Sayed Hossein について
Department of Clinical Nutrition and Dietetic, National Institute and Faculty of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Ajami Marjan について
Department of Food and Nutrition Policy and Planning Research, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition and Food Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Gorjipour Fazel について
Physiology Research Center and Department of Physiology, Faculty of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Sureda Antoni について
Research Group on Community Nutrition and Oxidative Stress, University of Balearic Islands, and CIBERobn (Physiopathology of Obesity and Nutrition CB12/03/30038), Palma de Mallorca, Spain について
Nabavi Seyed Mohammad について
Applied Biotechnology Research Center, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Daglia Maria について
Department of Drug Sciences, Medicinal Chemistry and Pharmaceutical Technology Section, University of Pavia, Italy について
Pazoki-Toroudi Hamidreza について
Physiology Research Center and Department of Physiology, Faculty of Medicine, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Molecular Nutrition & Food Research について
腎臓病 について
細胞増殖 について
共役リノール酸 について
リン酸化 について
食品成分 について
アップレギュレーション について
前処理 について
酸化ストレス について
Baxタンパク質 について
アポトーシス について
ダウンレギュレーション について
スーパーオキシドジスムターゼ について
BCL-2 について
抗アポトーシス作用 について
虚血再潅流 について
アポトーシス について
共役リノール酸 について
酸化ストレス について
腎虚血 について
腎機能 について
再潅流障害 について
脂質の代謝と栄養 について
植物の生化学 について
細胞生理一般 について
食用油脂,マーガリン について
共役リノール酸 について
ラット について
前処理 について
虚血 について
再潅流損傷 について
腎障害 について
ラパマイシン について
リン酸化 について
哺乳類 について
標的 について
抗アポトーシス について
調節 について