Zhao Mengyao について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Zhao Jian について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Liang Jingjing について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Cao Changchun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Wang Meng について
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Xie Jianchun について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Laboratory for Food Quality and Safety,Beijing Technology and Business University について
Shipin Gongye Keji について
アルデヒド について
羊肉 について
硫黄 について
希釈 について
芳香成分 について
ケトン について
蒸留 について
芳香族炭化水素 について
ガスクロマトグラフィー について
アルコール について
GC-MS分析 について
保持指数 について
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抽出物 について
simultaneous distillation and solvent extraction について
aroma extract dilution analysis について
stewing lamb について
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meat flavor について
食品の分析 について
(Z)-2-ノネナール について
羊肉 について
香気物質 について
分析 について
同定 について