Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Liu Yuan について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
Liu Yuan について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Zou Xiaoyu について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
Zou Xiaoyu について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
He Jing について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
He Jing について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Xu Xinglian について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
Xu Xinglian について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
Zhou Guanghong について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Li Chunbao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE, Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA, Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, Jiangsu 210095, Chi... について
Li Chunbao について
College of Food Science and Technology, Shanghai Ocean University, Shanghai 201306, China について
Food Research International について
食肉タンパク質 について
ペプシン について
消化性 について
乳化 について
トリプシン について
粒度分析 について
ソーセージ について
豚肉 について
粒度 について
均質化 について
消化 について
SDS-PAGE について
in vitro実験 について
ゲル について
LC/MS/MS について
豚肉製品 について
粒子サイズ について
in vitro消化 について
LC-MS/MS について
食肉一般 について
食品の分析 について
野菜とその加工品 について
蛋白質・ペプチド一般 について
食品の化学・栄養価 について
食品の検査・取締り について
肉製品 について
食品蛋白質 について
豚肉 について
蛋白質消化性 について
処理法 について