Lei Hong について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Wei Qiaonian について
School of Biology and food engineering, Hefei University of Technology, Hefei 230009, China について
Wang Qing について
Jiangsu REK High-tech Materials Co. Ltd, Jiangsu 211600, China について
Su Anxiang について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Xue Mei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Liu Qin について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, China について
Materials Science & Engineering. C. Materials for Biological Applications について
X線回折 について
精油 について
吸着剤 について
最小発育阻止濃度 について
抗細菌作用 について
熱重量分析 について
パリゴルスカイト について
成長曲線 について
ターゲティング について
黄色ぶどう球菌 について
イオン交換 について
ショウガ について
キャラクタリゼーション について
熱安定性 について
アルカリ度 について
ショウガ精油/パリゴルスカイト複合材料 について
キャラクタリゼーション について
抗菌活性 について
医用素材 について
ショウガ について
精油 について
パリゴルスカイト について
複合材料 について
PGS について
特性化 について
抗菌活性 について