WANG Shijie について
Key Laboratory of Crop Genomics and Genetic Improvement;Ministry of Agriculture;Beijing Key Laboratory of Crop Genetic Improvent;Key Laboratory of Crop Heterosis Research and Utilization;Ministry of Education について
LI Baoyun について
Key Laboratory of Crop Genomics and Genetic Improvement;Ministry of Agriculture;Beijing Key Laboratory of Crop Genetic Improvent;Key Laboratory of Crop Heterosis Research and Utilization;Ministry of Education について
Kang Minghui について
Henan Academy of Agriculture Sciences について
Liu Chunlei について
Department of population and Biology, Wheat Breeding Center, Henan Institute of Education について
Da Bowen について
South-central University for Nationalities について
Lin Zuoji について
Henan Academy of Agriculture Sciences について
YOU Mingshan について
Key Laboratory of Crop Genomics and Genetic Improvement;Ministry of Agriculture;Beijing Key Laboratory of Crop Genetic Improvent;Key Laboratory of Crop Heterosis Research and Utilization;Ministry of Education;College of Agronomy and Biotechnology;China A について
LIU Guangtian について
Key Laboratory of Crop Genomics and Genetic Improvement;Ministry of Agriculture;Beijing Key Laboratory of Crop Genetic Improvent;Key Laboratory of Crop Heterosis Research and Utilization;Ministry of Education について
Huabei Nongxuebao について
吸水率 について
グルテン について
硬度 について
コムギ について
品質特性 について
品種 について
雑種強勢 について
品質 について
栽培品種 について
細胞質 について
不稔 について
交雑 について
パンコムギ について
パン品質 について
沈降価 について
Common wheat(T.aestivum) について
Bread について
Making quality について
Cytoplasmic effect について
NCII design について
粉製品 について
普通コムギ について
パン について
加工品質 について
細胞質 について