S. Arachchige Pramesha Madurangi について
Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The University of Melbourne, 4 Water Street, Creswick, Victoria 3363, Australia について
Ang Ching-Seng について
Bio21 Molecular Science and Biotechnology Institute, Parkville, Victoria 3052 Australia について
Nicolas Marc E. について
Faculty of Veterinary and Agricultural Sciences, The University of Melbourne, Parkville, Victoria 3010, Australia について
Panozzo Joe について
Department of Economic Development, Jobs Transport and Resources, Horsham, Victoria 3400, Australia について
Fitzgerald Glenn について
Department of Economic Development, Jobs Transport and Resources, Horsham, Victoria 3400, Australia について
Hirotsu Naoki について
Faculty of Life Sciences, Toyo University, 1-1-1 Izumino, Itakura-machi, Oura-gun, Gunma 374-0193 Japan について
Seneweera Saman について
Centre for Crop Health, The University of Southern Queensland, Toowoomba, Queensland 4350, Australia について
Journal of Cereal Science について
遺伝子型 について
品種 について
ヒト について
LC-MS分析 について
コムギ について
気候変動 について
タンパク質 について
プロテオーム について
品質 について
ビクトリア州 について
感受性 について
貯蔵蛋白質 について
蛋白質組成 について
プロテオーム解析 について
蛋白質濃度 について
穀類とその製品一般 について
遺伝子型 について
コムギ について
Triticum について
穀粒 について
プロテオーム について