Feng Jing について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Lin Wanling について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Li Laihao について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Yang Xianqing について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Wang Jinxu について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Huang Hui について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Hu Xiao について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Hao Shuxian について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Wu Yanyan について
Key Laboratory of Aquatic Product Processing,Ministry of Agriculture;National R&D Center for Aquatic Product Processing;South China Sea Fisheries Research Institute,Chinese Academy of Fishery Sciences について
Shipin Gongye Keji について
アルデヒド について
脆化 について
GC-MS分析 について
肉フレーバー について
揮発分 について
アルコール について
固相抽出 について
炭化水素 について
ソウギョ について
脂肪族アルデヒド について
固相微量抽出 について
grass carp について
volatile components について
solid phase micro -extraction (SPME) について
gas chromatography - mass spectrometry (GC-MS) について
食品の分析 について
乳製品 について
動物性水産食品 について
ソウギョ について
脆化 について
過程 について
筋肉 について
揮発性成分 について