Ye Gang について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Liang Tongwen について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Huai Wenbei について
Traditional Chinese Medicine College, Guangdong Pharmaceutical University について
Xie Dongdong について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Shen Jincan について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Zhang Yi について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Kang Haining について
Shenzhen Key Laboratory of Detection Technology R&D on Food Safety, Food Inspection and Quarantine Center of Shenzhen Entry-Exit Inspection and Quarantine Bureau について
Shipin Kexue について
誘導体化 について
浸漬 について
生産量 について
過塩素酸塩 について
内部標準法 について
動物 について
食品 について
基質 について
脂肪酸 について
カルボン酸エステル について
薬物 について
ウレア化合物 について
浸漬時間 について
動物性食品 について
peroxyacetic acid について
disinfection について
animal-derived foods について
semicarbazide について
その他の汚染原因物質 について
過塩素酸塩 について
動物性食品 について
セミカルバジド について
生成量 について