Mohammed Nameer Khairullah について
Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Mohammed Nameer Khairullah について
Department of Food Science and Biotechnology, College of Agriculture, University of Tikrit, Tikrit, Iraq について
Tan Chin Ping について
Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Manap Yazid Abd について
Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Manap Yazid Abd について
Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Malaysia について
Alhelli Amaal M. について
Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Hussin Anis Shobirin Meor について
Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Hussin Anis Shobirin Meor について
Halal Products Research Institute, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Malaysia について
Powder Technology について
含水量 について
粉体 について
最適条件 について
溶解度 について
気温 について
壁材 について
噴霧乾燥 について
粒径 について
最適化 について
応答曲面法 について
抗酸化活性 について
カプセル化効率 について
独立変数 について
中心複合計画 について
マイクロカプセル封じ について
Nigellaはsativa油 について
マイクロカプセル化 について
噴霧乾燥 について
RSM について
抗酸化剤 について
食用油脂,マーガリン について
固体の乾燥 について
Nigella について
噴霧乾燥 について
マイクロカプセル化 について
プロセス条件 について