Tan Phui Yee について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Tan Tai Boon について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Chang Hon Weng について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Tey Beng Ti について
Chemical Engineering Discipline, School of Engineering, Monash University Malaysia, Jalan Lagoon Selatan, 47500 Bandar Sunway, Selangor, Malaysia について
Chan Eng Seng について
Chemical Engineering Discipline, School of Engineering, Monash University Malaysia, Jalan Lagoon Selatan, 47500 Bandar Sunway, Selangor, Malaysia について
Lai Oi Ming について
Department of Bioprocess Technology, Faculty of Biotechnology and Biomolecular Sciences, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Baharin Badlishah Sham について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Nehdi Imededdine Arbi について
King Saud University, College of Science, Chemistry Department, Riyadh, Saudi Arabia について
Tan Chin Ping について
Department of Food Technology, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia, 43400 UPM Serdang, Selangor, Malaysia について
Food Chemistry について
ヨーグルト について
マイクロカプセル について
粘度 について
キトサン について
酸化 について
ゲル化 について
異性体 について
フェノール類 について
ポリエン について
酸素複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
テクスチャ について
アルギナート について
Pickeringエマルション について
アルギン酸塩 について
キトサン について
安定性 について
ゲル化 について
酸化 について
自己組織化 について
食用油脂,マーガリン について
食品添加剤 について
果実とその加工品 について
食品の化学・栄養価 について
固形製剤 について
キトサン について
アルギン酸塩 について
マイクロカプセル について
カプセル について
トコトリエノール について
安定性 について
貯蔵 について
ヨーグルト について
マトリックス について