Liu Xiaogeng について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Yuan Lei について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Gao Mei について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Hu Qiuhui について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Wang Lifeng について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Liu Qin について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Kexue について
脂肪酸組成 について
捕獲 について
一次反応 について
腸液 について
カロチノイド について
胃液 について
ラジカル について
基質 について
半減期 について
反応温度 について
消化 について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
動力学モデル について
除去率 について
ラジカル捕捉活性 について
carotenoids について
kinetics について
apparent activation energy について
1 について
1-diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) free radical について
in vitro gastrointestinal digestion について
食品の化学・栄養価 について
多糖類 について
カロチノイド について
フリーラジカル について
動力学 について
消化 について
クリアランス率 について