Hu Songqing について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety について
Zhang Yaping について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology について
Wang Jingjing について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology について
Liu Guangyi について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology について
Huang Yanbo について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology, State Key Laboratory of Pulp and Paper Engineering について
School of Food Science and Engineering,South China University of Technology, Guangdong Province Key Laboratory for Green Processing of Natural Products and Product Safety について
State Key Laboratory of Pulp and Paper Engineering, South China University of Technology について
Huanan Ligong Daxue Xuebao. Ziran Kexue Ban について
波長 について
凝集体 について
コムギ について
青方偏移 について
蛍光スペクトル について
二量体 について
発光 について
粒度 について
酸性 について
中性 について
アルカリ性 について
内因性 について
高分子量グルテニンサブユニット について
分子特性解析 について
アミノ末端 について
high molecular weight glutenin subunit について
N-terminal domain について
aggregation について
酵素一般 について
食品蛋白質 について
コムギ について
N末端 について
ドメイン について
分子特性 について
pH について