Xu Qing について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
Guo Shi-Rong について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
An Ya-Hong について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
Shu Sheng について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
Sun Jin について
College of Horticulture, Nanjing Agricultural University, Key Laboratory of Southern Vegetables Genetic Improvement, Ministry of Agriculture, Nanjing, 210095, PR China について
Sun Jin について
Institute of Facility Horticulture, Nanjing Agricultural University, Suqian, 223800, Jiangsu Province, PR China について
Plant Physiology and Biochemistry について
光合成 について
アミノ酸代謝 について
バイオマス について
カボチャ について
生存率 について
キュウリ について
プロテオミクス について
実生 について
台木 について
プロテオーム について
適応性 について
ゲル について
親和性 について
移植片 について
生理学 について
植物生理学一般 について
接ぎ木 について
キュウリ について
実生 について
適合性 について
不和合性 について
プロテオミクス解析 について