Tao Hongling について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Yang Wenjian について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Pei Fei について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhao Liyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
An Xinxin について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University について
Su Kaimei について
Biotechnology and Germplasm Resources Research Institute, Yunnan Academy of Agricultural Sciences について
Hu Qiuhui について
Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Kexue について
相補性 について
消費者 について
GC-MS分析 について
クッキー について
食品 について
ヘッドスペース について
マツタケ について
最適化 について
官能検査 について
固相抽出 について
揮発分 について
揮発性芳香成分 について
電子鼻 について
加工技術 について
微生物 について
改変 について
機能性 について
Tricholoma matsutake について
white bean pasta について
cookies について
electronic nose について
headspace solid-phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME-GC-MS) について
flavor components について
果実とその加工品 について
食品の分析 について
クッキー について
フレーバー成分 について
同定 について