Zhao Gang について
College of Chemistry&Chemical Engineering, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National&Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Jiang Xuefei について
College of Chemistry, Liaoning University について
Na Ning について
College of Chemistry&Chemical Engineering, Bohai University について
Gu Jiali について
College of Chemistry&Chemical Engineering, Bohai University について
Tian Tian について
College of Chemistry&Chemical Engineering, Bohai University について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology, Bohai University; Food Safety Key Lab of Liaoning Province; National&Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Huaxue Yanjiu yu Yingyong について
放射エネルギー について
金属イオン について
結合定数 について
相互作用 について
結合部位 について
蛍光分光法 について
消光 について
水素結合 について
芳香族カルボン酸 について
固有蛍光 について
紫外分光法 について
ウシ血清アルブミン について
benzoic acid について
bovine serum albumin について
metal ions について
蛋白質・ペプチド一般 について
有機化合物のルミネセンス について
Cu について
Fe について
安息香酸 について
ウシ血清アルブミン について
相互作用 について