CAO Huijuan について
Department of Food Science and Biotechnology, Dalian University of Industry について
NONG Shaozhuang について
Department of Food Science and Biotechnology, Dalian University of Industry について
ZHANG Ping について
National Engineering and Technology Researeh Center for Agriculture Products Freshness Protection, Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology. and Storage of Agricultural Products について
REN Zhaohui について
National Engineering and Technology Researeh Center for Agriculture Products Freshness Protection, Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology. and Storage of Agricultural Products について
LIU Chenghong について
College of Food, Tianjin University of Science and Technology について
LU Zhifei について
College of Food, Tianjin University of Science and Technology について
Shenyang Nongye Daxue Xuebao について
光照射 について
セルロース について
新鮮度 について
品質 について
冷蔵 について
クロロフィル について
脂肪族アルデヒド について
溶解性固形物 について
鮮度保持 について
グリーンアスパラガス について
green asparagus について
preservatative について
packing について
gas concentration について
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植物生理学一般 について
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グリーン について
アスパラガス について
鮮度維持 について
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Ca について
研究 について