Yuan Rui について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Cong Haihua について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Wang Qiukuan について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
He Yunhai について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Song Yuefan について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Ren Dandan について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Liang Wenwen について
Liaoning Provinal Key Laboratory of Fishery Processing and Complex Utilization,Branch of State Centre of Alga Processing Engineering,Food Science and Engineering College,Dalian Ocean University について
Shuichan Kexue について
乾物量 について
石灰化 について
最適化 について
硬度 について
引張強さ について
ゾル-ゲル法 について
塩化カルシウム について
食性 について
透過率 について
人工胃液 について
可食性 について
アルギン酸ナトリウム について
改変 について
機械的性質 について
強度 について
人工腸液 について
損失率 について
脱気 について
edible film について
sodium alginate について
calcification について
technological optimization について
生肉の品質と処理 について
澱粉以外の多糖類 について
食品の品質 について
アルギン酸 について
Na について
食性 について
調製 について
研究 について