Bauer A. について
Institute of Meat Hygiene, Meat Technology and Food Science, Department of Farm Animals and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine, Vienna, Austria について
Department of Electrical Engineering and Electronics, University of Liverpool, United Kingdom について
Bauer S. について
Institute of Meat Hygiene, Meat Technology and Food Science, Department of Farm Animals and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine, Vienna, Austria について
Paulsen P. について
Institute of Meat Hygiene, Meat Technology and Food Science, Department of Farm Animals and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine, Vienna, Austria について
Modic M. について
Department of Surface Engineering and Optoelectronics, Institute ‘Jozef Stefan’, Ljubljana, Slovenia について
Walsh J.L. について
Department of Electrical Engineering and Electronics, University of Liverpool, United Kingdom について
Smulders F.J.M. について
Institute of Meat Hygiene, Meat Technology and Food Science, Department of Farm Animals and Veterinary Public Health, University of Veterinary Medicine, Vienna, Austria について
Meat Science について
脂質過酸化 について
牛肉 について
亜硝酸塩 について
彩度 について
柔軟性 について
好気性 について
ミオグロビン について
色相 について
黄色ぶどう球菌 について
背最長筋 について
真空包装 について
リステリア菌 について
硝酸塩 について
蛋白質変性 について
官能特性 について
肉製品 について
生肉の品質と処理 について
食品包装 について
真空包装 について
牛肉 について
腰肉 について
微生物学 について
官能的特性 について
大気圧低温プラズマ について