Zhang Jing について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhang Yiyi について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Xu Feiran について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shi Jiayi について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Ju Xingrong について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Wang Lifeng について
Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Kexue について
菜種 について
健康食品 について
アミノ酸 について
タンパク質加水分解物 について
必須アミノ酸 について
酸化防止 について
分子量 について
限外濾過 について
機能性食品 について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
抗酸化活性 について
加水分解物 について
アルカラーゼ について
アミノ酸分析 について
抗酸化能 について
rapeseed peptides について
oxygen radical absorbance capacity について
cellular antioxidant activity について
amino acid analysis について
食品蛋白質 について
食品の化学・栄養価 について
TAI について
抗酸化性 について
評価 について
アミノ酸分析 について