Wei Yimin について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Xing Yanan について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Zhang Yingquan について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Kong Yan について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Li Ming について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Zhang Bo について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Tang Na について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences/Key Laboratory of Agricultural Product Processing, Ministry of Agriculture について
Zhongguo Nongye Kexue について
平滑度 について
硬度 について
品質 について
味覚 について
線形性 について
粘性 について
官能検査 について
伝統食品 について
弾性 について
統計解析 について
小麦粉 について
評価指標 について
官能特性 について
評価方法 について
品質評価 について
Lanzhou hand-extended noodles (LZHEN) について
process procedure について
cooked noodles quality について
sensory evaluation について
methodology について
食品の品質 について
ラーメン について
製造過程 について
官能評価 について