Bao Jinsong について
Department of Plant Resources, College of Industrial Science, Kongju National University, Yesan, Republic of Korea について
Bao Jinsong について
Institute of Nuclear Agricultural Science, College of Agriculture and Biotechnology, Zhejiang University, Huajiachi Campus, Hangzhou, P.R. China について
Zhou Xin について
Institute of Nuclear Agricultural Science, College of Agriculture and Biotechnology, Zhejiang University, Huajiachi Campus, Hangzhou, P.R. China について
Xu Feifei について
Department of Plant Resources, College of Industrial Science, Kongju National University, Yesan, Republic of Korea について
Xu Feifei について
Institute of Nuclear Agricultural Science, College of Agriculture and Biotechnology, Zhejiang University, Huajiachi Campus, Hangzhou, P.R. China について
Xu Feifei について
Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Hangzhou, Zhejiang, P.R. China について
He Qiang について
Department of Plant Resources, College of Industrial Science, Kongju National University, Yesan, Republic of Korea について
Park Yong-Jin について
Department of Plant Resources, College of Industrial Science, Kongju National University, Yesan, Republic of Korea について
Park Yong-Jin について
Center for Crop Genetic Resource and Breeding (CCGRB), Kongju National University, Cheonan, Republic of Korea について
Starch について
白米 について
新品種 について
遺伝 について
澱粉 について
糖尿病 について
サブユニット について
遺伝子 について
機能性食品 について
作物育種 について
量的形質遺伝子座 について
水稲 について
肥満 について
米澱粉 について
難消化性澱粉 について
米粒 について
Digestibility について
機能 について
遺伝学 について
難消化性澱粉 について
米澱粉 について
米 について
難消化性澱粉 について
含有量 について
ゲノム について
研究 について