Yuan Xianghe について
State Key Laboratory for Agrobiotechnology and Department of Microbiology, China Agricultural University, Beijing, People’s Republic of China について
Zhu Mengjuan について
Department of Fungal Resource, Shandong Agricultural University, Shandong, People’s Republic of China について
Tian Guoting について
Institute of Biotechnology and Germplasmic Resource, Yunnan Academy of Agricultural Science, Kunming, People’s Republic of China について
Zhao Yongchang について
Institute of Biotechnology and Germplasmic Resource, Yunnan Academy of Agricultural Science, Kunming, People’s Republic of China について
Zhao Liyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing, People’s Republic of China について
Ng Tzi Bun について
School of Biomedical Sciences, Faculty of Medicine, The Chinese University of Hong Kong, Hong Kong, People’s Republic of China について
Wang Hexiang について
State Key Laboratory for Agrobiotechnology and Department of Microbiology, China Agricultural University, Beijing, People’s Republic of China について
Biotechnology and Applied Biochemistry について
タンパク質 について
分子量 について
ペプチド について
キャラクタリゼーション について
アミノ酸配列 について
テングタケ属 について
相同性 について
カルボキシメチルセルロース について
ペプチド結合ヒドロラーゼ について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
メタロプロテアーゼ について
最適温度 について
最適pH について
酵素比活性 について
生化学的特性 について
Amanita virgineoides について
特性 について
protease について
精製 について
ペプチド配列 について
酵素の応用関連 について
担子菌 について
Amanita について
プロテアーゼ について
生化学的特性 について