Moosavy Mir-Hassan について
Department of Food Hygiene and Aquatics, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tabriz, P.O. Box 51666-16471, Tabriz, Iran について
Esmaeili Saber について
Department of Epidemiology, Pasteur Institute of Iran, P.O. Box 13169-43551, Tehran, Iran について
Esmaeili Saber について
Department of Bacteriology, Faculty of Medical Sciences, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran について
Mortazavian Amir Mohammad について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition Sciences, Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, P.O. Box 19395-4741, Tehran, Iran について
Mostafavi Ehsan について
Department of Epidemiology, Pasteur Institute of Iran, P.O. Box 13169-43551, Tehran, Iran について
Habibi-Asl Bohlol について
Department of Pharmacology, Faculty of Pharmacy, Tabriz University of Medical Sciences, P.O. Box 51664-14766, Tabriz, Iran について
Hosseini Hedayat について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition Sciences, Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, P.O. Box 19395-4741, Tehran, Iran について
Khatibi Seyed Amin について
Department of Food Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Tehran, P.O. Box 14155-6453, Tehran, Iran について
International Journal of Dairy Technology について
チーズ について
熟成 について
貯蔵 について
人工 について
汚染 について
チーズ について
リステリア菌 について
挙動 について