Yu Jiuxiang について
Key Laboratory of Fish Applied Biology and Aquaculture in North China, Liaoning Province, Dalian Ocean University, Key Laboratory for Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture, Qingdao Key Laboratory for Marine Fish Breeding and Biotechnology について
Gao Xiaoqiang について
Key Laboratory for Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture, Qingdao Key Laboratory for Marine Fish Breeding and Biotechnology, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences について
Han Cen について
Key Laboratory of Fish Applied Biology and Aquaculture in North China, Liaoning Province, Dalian Ocean University, Key Laboratory for Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture, Qingdao Key Laboratory for Marine Fish Breeding and Biotechnology について
Fan Rui について
Key Laboratory of Fish Applied Biology and Aquaculture in North China, Liaoning Province, Dalian Ocean University について
Han Yuzhe について
Key Laboratory of Fish Applied Biology and Aquaculture in North China, Liaoning Province, Dalian Ocean University について
Jiang Zhiqiang について
Key Laboratory of Fish Applied Biology and Aquaculture in North China, Liaoning Province, Dalian Ocean University について
Dongwu Yingyang Xuebao について
脂肪酸 について
脂肪酸組成 について
養殖 について
栽培品種 について
体重 について
必須アミノ酸 について
灰分 について
体長 について
野生型 について
アミノ酸 について
養殖魚 について
粗脂肪 について
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栄養素 について
脂肪族アミン について
脂肪族カルボン酸 について
第一アミン について
栄養成分 について
Takifugu rubripes について
amino acids について
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nutritional quality について
evaluation について
動物性水産食品 について
食品の化学・栄養価 について
養殖 について
栄養 について
比較分析 について