Wang Li について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Zhang Xinxia について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Liu Fengru について
Department of Chemical Engineering and Food Professing, Xuancheng Campus, Hefei University of Technology, Xuancheng, 242000, Anhui, China について
Ding Yuanyuan について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Wang Ren について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Luo Xiaohu について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Li Yanan について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Chen Zhengxing について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology Ministry of Education, State Key Laboratory of Food Science and Technology, National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Lihu Road 1800, Wuxi 214122, China について
Innovative Food Science and Emerging Technologies について
照射線量 について
起泡 について
加水分解 について
電子ビーム について
タンパク質加水分解物 について
前処理 について
エンドウ について
電子照射 について
表面疎水性 について
ラジカル捕捉活性 について
用量依存性 について
乳化性 について
加水分解物 について
抗酸化活性 について
機能特性 について
キーワード電子ビーム照射 について
エンドウ蛋白質 について
Hydrolysates について
機能 について
抗酸化活性 について
食品蛋白質 について
機能特性 について
研究 について
電子ビーム について
エンドウ について
蛋白質 について
抗酸化活性 について