Li Xiao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Feng Fang について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Gao Runze について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Wang Lu について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Qian Ye について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Li Chunbao について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Zhou Guanghong について
Key Laboratory of Meat Processing and Quality Control, MOE; Key Laboratory of Animal Products Processing, MOA; Jiangsu Synergetic Innovation Center of Meat Production, Processing and Quality Control, College of Food Science and Technology, Nanjing... について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
NMR【磁気共鳴】 について
品質 について
浸出 について
エネルギー代謝 について
近赤外線 について
水分 について
豚肉 について
近赤外スペクトル について
PSE肉 について
移動度 について
因数分解 について
水分移動 について
相関分析 について
赤外反射 について
経済損失 について
食肉一般 について
生肉の品質と処理 について
ポテンシャル について
PSE肉 について
同定 について
近赤外 について
分光法 について
応用 について