Shen G M について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Shen G M について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Shen G M について
College of Fisheries and Life Science, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Shi C Y について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Shi C Y について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
College of Fisheries and Life Science, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
College of Fisheries and Life Science, Shanghai Ocean University, Shanghai, China について
Wang S Q について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Wang S Q について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Xie G S について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Xie G S について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Huang J について
Key Laboratory of Sustainable Development of Marine Fisheries, Ministry of Agriculture of P. R. China, Yellow Sea Fisheries Research Institute, Chinese Academy of Fishery Sciences, Qingdao, China について
Huang J について
Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology, Qingdao, China について
Journal of Fish Diseases について
Vibrio harveyi について
病原性 について
Vibrio について
皮膚潰瘍 について
浸漬 について
稚魚 について
死亡率 について
細菌感染 について
病原体 について
単離 について
感受性 について
LD50 について
腹腔内投与 について
コロニー形成 について
Epinephelus lanceolatus について
抗生物質感受性 について
ハタ について
同定 について
病原性 について
Vibrio harveyi について
細菌による動物の伝染病 について
魚類以外の水産動物 について
Epinephelus について
稚魚 について
ハタ について
Vibrio について
皮膚潰よう について
原因菌 について
単離 について
同定 について
病原性 について