Wang Xiaomeng について
Department of Food Science, Ginling College, Nanjing Normal University について
Jiang Yun について
Department of Food Science, Ginling College, Nanjing Normal University について
Sun Zhilan について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Liu Fang について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Wang Daoying について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Zhu Yongzhi について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Geng Zhiming について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences について
Xu Weimin について
Institute of Agricultural Products Processing, Jiangsu Academy of Agricultural Sciences, Jiangsu Collaborative Innovation Center of Meat Production and Processing, Quality and Safety Control について
Shipin Kexue について
細菌 について
バクテリオシン について
発酵液 について
プロテイナーゼ について
発酵 について
スイス連邦 について
抗細菌作用 について
パパイン について
乳酸菌 について
共培養 について
自己誘導 について
生菌 について
菌株 について
Weissella sp. Br26 について
bacteriocin について
quorum sensing について
微生物の生化学 について
抗生物質産生菌 について
株 について
乳酸菌 について
同定 について
バクテリオシン について
誘導 について
現象 について