Liu Xue について
Department of Biological and Chemical Engineering,Guangxi University of Science and Technology,Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources,Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes について
Yang Feng について
Department of Biological and Chemical Engineering,Guangxi University of Science and Technology,Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources,Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes について
Ren Xiane について
Department of Biological and Chemical Engineering,Guangxi University of Science and Technology,Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources,Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes について
Huang Yongchun について
Department of Biological and Chemical Engineering,Guangxi University of Science and Technology,Guangxi Key Laboratory of Green Processing of Sugar Resources,Key Laboratory for Processing of Sugar Resources of Guangxi Higher Education Institutes について
Shipin Gongye Keji について
挽肉 について
キャビテーション について
食品工業 について
回転数 について
粘度 について
水力エネルギー について
加工時間 について
渦流 について
粘性 について
渦キャビテーション について
分離大豆蛋白質 について
SPI solution について
hydrodynamic cavitation について
viscosity について
食品蛋白質 について
大豆蛋白質分離物 について
粘度 について
渦流 について
キャビテーション について
研究 について