Zhang Shiyi について
The Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province,Research Center of Bio-Breeding Industry,Zhejiang A & F University について
Ke Fuzhi について
Zhejiang Citrus Research Institute について
Zhao Di について
The Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province,Research Center of Bio-Breeding Industry,Zhejiang A & F University について
The Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province,Research Center of Bio-Breeding Industry,Zhejiang A & F University について
Qin Qiaoping について
The Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province,Research Center of Bio-Breeding Industry,Zhejiang A & F University について
Xu Jianguo について
Zhejiang Citrus Research Institute について
Xiao Jinping について
Institute of Horticulture,Zhejiang Academy of Agricultural Sciences について
Zhang Lanlan について
The Key Laboratory for Quality Improvement of Agricultural Products of Zhejiang Province,Research Center of Bio-Breeding Industry,Zhejiang A & F University について
Yuanyi Xuebao について
モルフォロジー について
浮皮 について
影響因子 について
発生率 について
ミカン類 について
citrus について
puffing について
mechanism について
regulation について
progress について
柑橘類 について
果実 について
発生機序 について
研究 について
進展 について