Liu Xiaogeng について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Jiangsu Key Laboratory of Quality Control and Deep Processing of Cereals and Oils について
Tang Yu について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Yuan Lei について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhou Kai について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics について
Wang Lifeng について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Jiangsu Key Laboratory of Quality Control and Deep Processing of Cereals and Oils について
Cao Chongjiang について
College of Food Science and Engineering, Nanjing University of Finance and Economics, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety, Jiangsu Key Laboratory of Quality Control and Deep Processing of Cereals and Oils について
Zhongguo Liangyou Xuebao について
細孔径 について
水分 について
アミノ基 について
ケイ素 について
比表面積 について
灰分 について
マイクロ波 について
活性炭 について
ヒドロキシ基 について
カルボキシ基 について
フェノール類 について
窒素複素環化合物 について
芳香族アミン について
スルホニウム について
硫黄複素環化合物 について
芳香族縮合化合物 について
第三アミン について
ヒドロキシル基 について
カルボキシル基 について
官能基 について
細孔容積 について
活性化剤 について
rice husk について
super activated carbon について
preparation について
pore structure について
quality indexes について
吸着剤 について
炭素とその化合物 について
籾殻 について
活性炭 について
調製 について
研究 について