Kuang Lixue について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Nie Jiyun について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Li Zhixia について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Wu Yonglong について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Yan Zhen について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Cheng Yang について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Guan Dikai について
Institute of Pomology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Laboratory of Quality & Safety Risk Assessment for Fruit (Xingcheng), Ministry of Agriculture について
Zhongguo Nongye Kexue について
無機質 について
リンゴ について
ICP-ES分析 について
消費者 について
微量元素 について
ブドウ について
変動係数 について
評価基準 について
エアロゾル について
リスク評価 について
健康リスク について
摂取量 について
健康 について
無機元素 について
遼寧省 について
apple について
pear について
peach について
grape について
mineral element について
content について
dietary exposure assessment について
evaluation index について
果実とその加工品 について
遼寧省 について
果実 について
ミネラル含有量 について
食事曝露 について
評価 について