Lin Lin について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Li Zhenjing について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Chen Mianhua について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Gao Yajuan について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Wu Huijia について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Wang Changlu について
College of Food Engineering and Biological Technology/Key Laboratory of Food Nutrition and Safety,Ministry of Education,Tianjin University of Science and Technology について
Shipin Kexue Jishu Xuebao について
玄米 について
二次代謝産物 について
エンバク について
生産量 について
遺伝子 について
遺伝子発現 について
遺伝子クラスタ について
Monascussp. について
Monacolin K について
culture medium について
RT-qPCR について
代謝と栄養 について
微生物生理一般 について
培地 について
Aspergillus について
赤 について
収率 について
遺伝子発現 について
分析 について