Guo Xiao-Na について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Wei Xiao-Ming について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Zhu Ke-Xue について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Avenue, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
SDS-PAGE について
ファリノグラフ について
硬度 について
品質 について
重合 について
吸水 について
引張力 について
タンパク質 について
低分子量 について
蛋白質ネットワーク について
テクスチャ について
レオロジー特性 について
生地レオロジー について
粉製品 について
アルカリ について
誘導 について
蛋白質 について
架橋 について