Wen Bin について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China, Function Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology について
Gao Qinfeng について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China, Function Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology について
Zhang Cheng について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China, Function Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology について
Dong Shuanglin について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China, Function Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology について
Yu Haibo について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China, Function Laboratory for Marine Fisheries Science and Food Production Processes, Qingdao National Laboratory for Marine Science and Technology について
Li Weidong について
Key Laboratory of Mariculture of Ministry of Education, Ocean University of China について
Li Zeming について
Wanzefeng Fishery Corporation Limited について
Shuichan Xuebao について
褐藻類 について
マナマコ について
底生生物 について
冬 について
原生動物 について
食品 について
脂肪酸組成 について
珪藻類 について
夏 について
ナマコ について
海藻 について
脂肪酸 について
季節的変動 について
細菌 について
養殖池 について
Apostichopus japonicus について
pond sediment について
fatty acid biomarker について
food source について
動物性水産食品 について
動物の生化学 について
脂質の代謝と栄養 について
池 について
底泥 について
生物 について
組成 について
季節的変化 について
マナマコ について
食物 について