Zhao Liang について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Li Jiaying について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Wang Tiangang について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Jin Xiaolu について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Wang Kai について
Institute of Apicultural Research, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Rahman Ebeydulla について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Xing Yuan について
Beijing Weifengyongzhu Technology Developing Co., Ltd., District A, Beijing 100020, People’s Republic of China について
Xing Yuan について
Pingyuan County Weifengyongzhu Technology Co., Ltd., Shandong Province, Dezhou City 252100, People’s Republic of China について
Ji Baoping について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Zhou Feng について
Beijing Key Laboratory of Functional Food from Plant Resources, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
酵素 について
モノクローナル抗体 について
変動係数 について
ハプテン について
蜂蜜 について
カチオン について
ELISA について
検出限界 について
回収率 について
窒素複素環化合物 について
ニトロ化合物 について
第二アルコール について
アルコール について
有機塩素化合物 について
交差反応性 について
ウシ血清アルブミン について
免疫原 について
免疫吸着法 について
食品の汚染 について
バイオアッセイ について
モノクローナル抗体 について
調製 について
オルニダゾール について
間接 について
競合 について
酵素結合免疫吸着検定法 について
開発 について