Liu Lingping について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
He Xiaoying について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Du Lihui について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Shen Fei について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Yuan Jian について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Ju Xingrong について
College of Food Science and Engineering /Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety /Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Gongye Keji について
主成分分析 について
判別分析 について
赤外分光法 について
真菌類 について
ケモメトリックス について
部分最小二乗法 について
ATR-FTIR分光法 について
線形判別分析 について
菌株 について
減衰全反射 について
ATR-FTIR について
grain について
fungi について
strains について
rapid identification について
数値計算 について
パターン認識 について
Fourier変換 について
減衰全反射 について
赤外分光法 について
イネ について
同定 について