Liu Qing-mei について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Xu Sha-sha について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Li Long について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Pan Tzu-ming について
Department of Biochemical Science and Technology, College of Life Science, National Taiwan University, No. 1, Sec. 4, Roosevelt Road, Taipei 10617, Taiwan について
Shi Chao-lan について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Liu Hong について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Cao Min-jie について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Su Wen-jin について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Liu Guang-ming について
College of Food and Biological Engineering, Fujian Collaborative Innovation Center for Exploitation and Utilization of Marine Biological Resources, Jimei University, 43 Yindou Road, Xiamen 361021, Fujian, PR China について
Carbohydrate Polymers について
制御性T細胞 について
TNFα について
アマノリ属 について
フローサイトメトリー について
インターロイキン10 について
一酸化窒素 について
食作用 について
マクロファージ について
脾臓 について
樹状細胞 について
in vitro実験 について
免疫修飾 について
免疫調節作用 について
免疫調節活性 について
硫酸化多糖類 について
Porphyra haitanensisからの硫酸化多糖類 について
免疫調節 について
RAW264.7 について
Tリンパ球 について
樹状細胞 について
調節性T細胞 について
多糖類 について
Porphyra について
硫酸化多糖類 について
免疫調節活性 について