Alirezalu Kazem について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran について
Hesari Javad について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, University of Tabriz, Tabriz, Iran について
Eskandari Mohammad Hadi について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Agriculture, Shiraz University, Shiraz, Iran について
Valizadeh Hadi について
Department of Pharmaceutics, Drug Applied Research Center and Faculty of Pharmacy, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Sirousazar Mohammad について
Faculty of Chemical Engineering, Urmia University of Technology, Urmia, Iran について
Journal of Food Processing and Preservation について
シェルフライフ について
抗微生物作用 について
緑茶 について
酵母 について
ソーセージ について
酸化防止 について
保存料 について
フェノール類 について
微生物学 について
品質 について
オリーブ について
消費者 について
植物抽出物 について
官能特性 について
抽出物 について
肉製品 について
フランクフルト について
ソーセージ について
シェルフライフ について
安定性 について
緑茶 について
イラクサ について
オリーブ葉抽出物 について