Chen Yingmei について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fujian, China について
Shang Pengxiang について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fujian, China について
Dong Yongqiang について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fujian, China について
Chi Yuwu について
MOE Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection Technology for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fujian, China について
Sensors and Actuators. B. Chemical について
クエンチ について
発光 について
炭素 について
アクセプタ について
金属イオン について
消光 について
吸収バンド について
硫黄 について
蛍光 について
静電相互作用 について
高感度 について
ドナー について
ドーピング について
官能化 について
脂肪族アミン について
チオール について
第一アミン について
炭素ドット について
蛍光 について
衝突消光 について
コバルト(II)イオン について
センシング について
システアミン について
分析機器 について
金属イオン について
発色剤 について
吸収スペクトル について
炭素ドット について
発光スペクトル について
調節 について