Liu Jia について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Wang Guiying について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Cheng Zhibin について
Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center, Yunnan Agricultural University について
Gu Dahai について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Fan Jiangping について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Wang Xuefeng について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Ge Changrong について
Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center, Yunnan Agricultural University について
Liao Guozhou について
College of food science and technology, Yunnan Agricultural University, Yunnan Animal Products Processing Engineering and Technology Research Center について
Shipin Gongye Keji について
調味料 について
最適条件 について
旨味 について
酵素 について
加水分解 について
最適化 について
官能検査 について
パパイン について
スクラップ について
利用率 について
高品質 について
加水分解物 について
プロセス最適化 について
酵素加水分解 について
Boletus edulis について
副産物 について
加水分解の程度 について
官能評価 について
酵素の応用関連 について
ジシクロペンタジエン について
雲南省 について
Boletus について
酵素的加水分解 について
プロセス最適化 について