Ma Xiao-juan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, China について
Ma Xiao-juan について
Sino-German Joint Research Institute, Nanchang University, Nanchang, China について
Ma Xiao-juan について
Department of Preventive Medicine, Zunyi Medical College, Zunyi, China について
Gao Jin-yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, China について
Gao Jin-yan について
Department of Food Science, Nanchang University, Nanchang, China について
Tong Ping について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, China について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, China について
Department of Food Science, Nanchang University, Nanchang, China について
Chen Hong-bing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, Nanchang, China について
Chen Hong-bing について
Sino-German Joint Research Institute, Nanchang University, Nanchang, China について
Journal of the Science of Food and Agriculture について
褐変 について
発光 について
高圧操業 について
アミノ酸 について
Maillard反応 について
波長 について
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食品工業 について
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Maillard反応 について
高静水圧 について
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食品の化学・栄養価 について
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